Maven artifacts not working?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Maven artifacts not working?

Jason Rutherglen
This link seems to not work:

https://builds.apache.org/job/Lucene-Solr-Maven-trunk/lastSuccessfulBuild/artifact/maven_artifacts

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Maven artifacts not working?

steve_rowe
Hi Jason,

I switched nightly maven artifact deployment to the Apache Snapshot repository; Jenkins no longer hosts maven snapshot artifacts.

For more details, see <http://wiki.apache.org/lucene-java/NightlyBuilds>,
dev-tools/maven/README.maven in your local working copy, and <https://issues.apache.org/jira/browse/LUCENE-3825>.

Stevev

-----Original Message-----
From: Jason Rutherglen [mailto:[hidden email]]
Sent: Tuesday, March 20, 2012 10:46 AM
To: [hidden email]
Subject: Maven artifacts not working?

This link seems to not work:

https://builds.apache.org/job/Lucene-Solr-Maven-trunk/lastSuccessfulBuild/artifact/maven_artifacts

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email] For additional commands, e-mail: [hidden email]


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Maven artifacts not working?

Jason Rutherglen
Steven, Thanks!

On Tue, Mar 20, 2012 at 12:15 PM, Steven A Rowe <[hidden email]> wrote:

> Hi Jason,
>
> I switched nightly maven artifact deployment to the Apache Snapshot repository; Jenkins no longer hosts maven snapshot artifacts.
>
> For more details, see <http://wiki.apache.org/lucene-java/NightlyBuilds>,
> dev-tools/maven/README.maven in your local working copy, and <https://issues.apache.org/jira/browse/LUCENE-3825>.
>
> Stevev
>
> -----Original Message-----
> From: Jason Rutherglen [mailto:[hidden email]]
> Sent: Tuesday, March 20, 2012 10:46 AM
> To: [hidden email]
> Subject: Maven artifacts not working?
>
> This link seems to not work:
>
> https://builds.apache.org/job/Lucene-Solr-Maven-trunk/lastSuccessfulBuild/artifact/maven_artifacts
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: [hidden email] For additional commands, e-mail: [hidden email]
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
> For additional commands, e-mail: [hidden email]
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]